Account Managers Association

Wat is de AMA?

De AMA is een studieclub voor actieve Account Managers die graag hun kennis willen verstevigen en open staan voor nieuwe initiatieven en kansen.

De groep bestaat uit Account- en Keyaccountmanagers uit vele branches van food tot non food, van automotive tot bouw, van recreatie tot etc etc. Die diversiteit is heel goed, want juist dan kun je veel van elkaar leren.

Hoe werkt AMA?

De deelnemers aan AMA komen 5x per jaar bij elkaar. Altijd in zalencentrum De Vier Balken in Haarzuilens (nabij Utrecht). Binnenlopen kan tussen 17.00 en 18.00 uur en om 18.00 uur starten we de bijeenkomst. Er zijn 2 bijeenkomsten tussen Februari en Mei en 2 tussen September en November. Daarnaast is er een barbecue kort voor de zomervakantie.

Hoe ziet een AMA bijeenkomst eruit?

Je kunt dus tot 18.00 uur binnenlopen en netwerken met je collega’s. Om 18.00 trappen we af met een korte inleiding waarna een interessante spreker een boeiend en leerzaam onderwerp gaat bespreken. Actief werken we aan jou kennis niveau. Vragen stellen staat vanzelfsprekend vrij. Om ca 19.30 uur gaan we aan het 2 gangen diner beginnen en zo rond 21.00 uur zal een van de aanwezigen een korte presentatie verzorgen.  Dat kun jij ook een keer doen als je dat wilt maar dat zien we dan later wel. 

Waar gaan de sprekers het zoals over hebben?

Psychologie in sales, , de veranderende rol van de accountmanager, leadgeneratie, beoordelingsgesprek, onderhandelingstechnieken, de mens achter de klant, pionieren, beter benutten van Linkedin, etc etc . Een grote aantal leerzame onderwerpen pakken we beet, we zijn tenslotte een studieclub.

Wie is de initiatiefnemer van AMA?

Initiatiefnemer van de Account Managers Association is Bart Weijers. Een geroutineerd organisator van bijeenkomsten, werkgroepen, studiegroepen, dagvoorzitter, etc. Bart vindt dat het zo laagdrempelig mogelijk moet zijn wat kosten betreft en dat is goed gelukt. Voor meer informatie over Bart Weijers zie https://nl.linkedin.com/in/bartweijers 

Wat kost AMA?

De deelname kosten aan AMA zijn E 150,- excl. BTW per jaar (incl BTW is dat E 181,50). Dan kun je het gehele jaar met alle 5 bijeenkomsten meedoen. De dinerkosten zijn excl. drankjes E 25,- en die kosten kun je gelijk die avond aan de bar afrekenen. Je kunt die kosten (geheel of gedeeltelijk) privé betalen maar als je slim bent leg jij je werkgever uit dat dit voor educatie is en dan is er grote kans dat de werkgever de deelname kosten wil betalen en jij je vrije uren er in steekt. 

Hoe kun jij ook vrijblijvend kennis maken met AMA?

Heb je interesse in mogelijke deelname aan AMA dan kun je een keer vrijblijvend komen kijken en besluit je later of je deelnemer wordt. Die avond betaal je dus alleen diner en eigen drankjes.

Interesse? Meldt je dan aan op ama@amweko.nl Vermeld in je mail je naam, je emailadres, en geef aan dat je graag eens nader wilt kennismaken met de Account Managers Association

Graag tot ziens bij studieclub Account Managers Association.