Wie zijn wij

Kennis en ervaring, speciaal in te zetten voor de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.

AMWEKO BV is een fullservice marketingbureau, opgericht in 2003. U kunt ons inschakelen voor één of meerdere delen van uw marketingbeleid of, indien gewenst, voor de gehele marketingaanpak.

Van het bepalen van de strategie tot en met het helpen implementeren van de gekozen richting en controle op de resultaten: fullservice betekent bij ons dat wij als specialist u op alle terreinen van marketing kunnen adviseren en tot in details kunnen begeleiden.

Wilt u ons voor uw gehele marketingbeleid inschakelen dan kan dit, maar als u voor een onderdeel gebruik wilt maken van onze kennis en ervaring dan is dat zeker ook mogelijk. Stuur een mail naar info@amweko.nl met uw vraag en wij nemen per omgaande contact met u op.

Bart Weijers

Drijvende kracht achter AMWEKO Marketing Services is Bart Weijers (https://nl.linkedin.com/in/bartweijers). Hij is zijn hele werkzame leven actief in de woon- en bouwbranche en heeft een ongekende verkoop- en marketingervaring in deze sector op leidinggevend niveau. Zo heeft hij bijna 20 jaar ervaring in de grootschalige detailhandel en productie van keukens en badkamers. Al vele jaren levert hij een bijdrage aan vakbladen door middel van columns met een grote diversiteit aan onderwerpen.

Bart Weijers is één van de initiatiefnemers van de in 1990 opgerichte Vereniging Comfortabel Wonen (VCW) en was voorzitter van 1997 tot eind 2012. Vanaf november 2012 is hij aangesteld als directeur van de vereniging. Eveneens is hij directeur van Het Voorlichtingsburo Wonen, de communicatietak van VCW.

Kijk voor meer informatie op www.comfortabel-wonen.nl en www.voorlichtingsburo-wonen.nl.

Bart Weijers is een veelgevraagd voorzitter van diverse groepen waarin bedrijven en/of personen met elkaar samenwerken of van elkaar leren. Regelmatig is hij ook de initiatiefnemer van dergelijke samenwerkingsverbanden. Daarnaast organiseert hij evenementen en beurzen waarvan er in de afgelopen jaren vele onder zijn verantwoording tot stand zijn gekomen.

Kijk hier voor een overzicht van zijn (voorzitters)activiteiten.

Bart Weijers verzorgt ook regelmatig marketingtrainingen voor MKB en ZZP.

Heb je een eigen bedrijf en toch wat moeite om klanten te vinden, te behouden, te beheren, te bewerken? Wil jij wel eens iemand horen die niet met ingewikkelde woorden strooit, maar juist heel praktijkgericht je handvaten geeft om structuur in de marketing van je bedrijf te krijgen? Zou je het prettig vinden om met de juiste kennis en met veel minder onrust aan de opbouw van je bedrijf te kunnen werken?

Heb je wel van de nieuwe media gehoord maar weet je niet wat die voor mogelijkheden geven om succesvol toe te passen? Zoek jij een marketeer die je direct toepasbare hulpmiddelen meegeeft om met weinig kosten je bedrijf draaiende te krijgen of te houden?

Kijk dan hier voor meer informatie over deze inspirerende trainingen.

Bart Weijers schrijft ook zeer regelmatig columns over vele onderwerpen voor vakbladen.

Kijk hier voor een overzicht van zijn columns.