HRM & Coaching Association

Wat is de HCA?

De HCA is een studieclub voor mensen in het hrm-werkveld, zowel operationeel als strategisch actief. Functies zoals adviseur, coach, manager of directie hrm uit een groot scala aan branches waardoor er veel van elkaar te leren valt. De sterk groeiende groep komt 5x per jaar bij elkaar in Harmelen (nabij Utrecht) om kennis op te doen van interessante sprekers en inleidingen over ontwikkelingen in het vakgebied. Tegen lage kosten zorgen dat je steeds beter wordt in je vakgebied. Samen met collega’s van én met elkaar leren; dat is de ambitie en inzet van HCA. 

Hoe werkt HCA?

De deelnemers aan HCA komen 5x per jaar bij elkaar. Binnenlopen kan tussen 17.00 en 18.00 uur en om 18.00 uur starten we de bijeenkomst. Er zijn 3 bijeenkomsten tussen februari en mei en 2 tussen september en november. Daarnaast is er ook een interessante spreker tijdens de barbecue kort voor de zomervakantie.

Hoe ziet een HCA-bijeenkomst eruit?

Je kunt dus tot 18.00 uur binnenlopen en netwerken met je collega’s. Om 18.00 trappen we af met een korte inleiding waarna een interessante spreker een boeiend en leerzaam onderwerp bespreekt. Actief werken we aan jouw kennisniveau. Vragen stellen staat vanzelfsprekend vrij. Om ca. 19.30 uur beginnen we aan het tweegangendiner en zo rond 21.00 uur zal een van de aanwezigen een korte presentatie verzorgen.  Dat kun jij ook een keer doen als je dat wilt maar dat zien we dan later wel.

Waar gaan de sprekers het zoal over hebben?

De veranderende rol van hrm, talentmanagement, inhaken op schaarste, ouderen en duurzame inzetbaarheid, optimale coaching, het functionerings- en beoordelingsgesprek, onderhandelingstechnieken, inzicht in de mens achter de medewerker, beter benutten van LinkedIn, loopbaanontwikkeling, beloningsbeleid, werving en selectie, scholing, etc. etc. We pakken een groot aantal leerzame onderwerpen beet, want we zijn tenslotte een studieclub.

Wie is de initiatiefnemer van HCA?

Initiatiefnemer van de HRM en Coaching Association is Bart Weijers. Een geroutineerd organisator van bijeenkomsten, werkgroepen, studiegroepen, dagvoorzitter, etc. Een ondernemer met een schat aan ervaring en van vele markten thuis. Voor meer informatie over Bart Weijers zie https://nl.linkedin.com/in/bartweijers

 

Wat kost HCA?

De deelnamekosten aan HCA zijn € 295,- exclusief btw per jaar . Dan kun je het gehele jaar met alle 5 bijeenkomsten meedoen. Stap je later in een jaar in dan betaal je naar rato. De dinerkosten zijn inclusief drankjes € 45,- en die kosten kun je diezelfde avond aan de bar afrekenen. Je kunt die kosten (geheel of gedeeltelijk) privé betalen maar ons advies: leg je werkgever uit dat dit voor educatie is en dan is er grote kans dat de werkgever de deelnamekosten wil betalen en jij steekt je vrije uren erin. Samen investeren in jouw kwaliteiten, tenslotte heb je daar allebei profijt van.

Hoe kun jij ook vrijblijvend kennismaken met HCA?

Heb je interesse in mogelijke deelname aan HCA dan kun je een keer vrijblijvend komen kijken en besluit je later of je deelnemer wordt. Die avond betaal je dus alleen diner en eigen drankjes.

Interesse? Meld je dan aan op hrm@amweko.nl Vermeld in je mail je naam, je emailadres, en geef aan dat je graag eens nader wilt kennismaken met de HRM en Coaching Association.

Graag tot ziens bij studieclub HRM & Coaching Association.