Commercial Communication Association

Wat is de CCA? 

De CCA is een studieclub voor marketing / pr  communicatie specialisten die op een plezierige wijze tegen redelijke kosten goed op de hoogte wilen blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten en geïnspireerd willen worden door vakgenoten. De groep komt 5x per jaar bij elkaar in Harmelen (nabij Utrecht) om kennis op te doen over ontwikkelingen met interessante sprekers en inleidingen. Tegen lage kosten zorgen dat je steeds beter wordt in je vakgebied. Samen met collega’s van én met elkaar leren; dat is de ambitie en inzet van CCA.

Hoe werkt CCA?

De deelnemers aan CCA komen 5x per jaar bij elkaar. Binnenlopen kan tussen 17.00 en 18.00 uur en om 18.00 uur starten we de bijeenkomst. Er zijn 2 bijeenkomsten tussen Februari en Mei en 2 tussen September en November. Daarnaast is er een barbecue, met eveneens interessante spreker, kort voor de zomervakantie.

Hoe ziet een CCA bijeenkomst eruit?

Je kunt dus tot 18.00 uur binnenlopen en netwerken met je collega’s. Om 18.00 trappen we af met een korte inleiding waarna een interessante spreker een boeiend en leerzaam onderwerp gaat bespreken. Actief werken we aan jouw kennis niveau. Vragen stellen staat vanzelfsprekend vrij. Om ca 19.30 uur gaan we aan het 2 gangen diner beginnen en zo rond 21.00 uur zal een van de aanwezigen een korte presentatie verzorgen.  Dat kun jij ook een keer doen als je dat wilt maar dat zien we dan later wel.

Waar gaan de sprekers het zoal over hebben?

Strategie, implementatie, dagelijks management, veranderingen in de mediawereld, inzicht in de mens achter……, innovatie, visie en organisatie,kwaliteitsmanagement, beter benutten van Linkedin, scholing, etc etc . Een grote aantal leerzame onderwerpen pakken we beet, we zijn tenslotte een studieclub.

Wie is de initiatiefnemer van CCA ?

Initiatiefnemer van de Commercial Communication Association is Bart Weijers. Een geroutineerd organisator van bijeenkomsten, werkgroepen, studiegroepen, dagvoorzitter, etc. Een ondernemer met een schat aan ervaring en van vele markten thuis. Voor meer informatie over Bart Weijers zie https://nl.linkedin.com/in/bartweijers

Wat kost CCA?

De deelname kosten aan CCA zijn E 295,- excl. BTW per jaar (incl BTW is dat E 356,95). Dan kun je het gehele jaar met alle 5 bijeenkomsten meedoen. Stap je later in een jaar in dan betaal je naar rato. De dinerkosten zijn excl. drankjes E 25,- en die kosten kun je gelijk die avond aan de bar afrekenen.

Hoe kun jij ook vrijblijvend kennis maken met CCA?

Heb je interesse in mogelijke deelname aan CCA dan kun je een keer vrijblijvend komen kijken en besluit je later of je deelnemer wordt. Die avond betaal je dus alleen diner en eigen drankjes.

Interesse? Meldt je dan aan op cca@amweko.nl Vermeld in je mail je naam, je emailadres, en geef aan dat je graag eens nader wilt kennismaken met de Commercial Communication Association.

Graag tot ziens bij studieclub Commercial Communication Association.