Directies en Entrepreneurs Association

Wat is de DEA? 

De DEA is een studieclub voor directieleden en ondernemers die op een plezierige wijze tegen redelijke kosten goed op de hoogte willen blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten en geïnspireerd willen worden door collega ondernemende managers. De sterk groeiende groep komt 5x per jaar bij elkaar in Harmelen (nabij Utrecht) om kennis op te doen van interessante sprekers en inleidingen over ontwikkelingen in het vakgebied. Samen met collega’s van én met elkaar leren; dat is de ambitie en inzet van DEA.

Hoe werkt DEA?

De deelnemers aan DEA komen 5x per jaar bij elkaar. Binnenlopen kan tussen 17.00 en 18.00 uur en om 18.00 uur starten we de bijeenkomst. Er zijn 2 bijeenkomsten tussen februari en mei en 2 tussen september en november. Daarnaast is er ook een interessante spreker tijdens de barbecue kort voor de zomervakantie.

Hoe ziet een DEA bijeenkomst eruit?

Je kunt dus tot 18.00 uur binnenlopen en netwerken met je collega’s. Om 18.00 trappen we af met een korte inleiding waarna een interessante spreker een boeiend en leerzaam onderwerp bespreekt. Actief werken we aan jouw kennisniveau. Vragen stellen staat vanzelfsprekend vrij. Om ca. 19.30 uur beginnen we aan het tweegangendiner en zo rond 21.00 uur zal een van de aanwezigen een korte presentatie verzorgen.  Dat kun jij ook een keer doen als je dat wilt maar dat zien we dan later wel.

Waar gaan de sprekers het zoal over hebben?

Strategie, implementatie, dagelijks management, inhaken op schaarste, inzicht in de mens achter……, innovatie, visie en organisatie, productontwikkeling, mvo, kwaliteitsmanagement, beter benutten van LinkedIn, scholing, etc. etc. We pakken een groot aantal leerzame onderwerpen beet, want we zijn tenslotte een studieclub.

Wie is de initiatiefnemer van DEA ?

Initiatiefnemer van de Directies en Entrepreneurs Association is Bart Weijers. Een geroutineerd organisator van bijeenkomsten, werkgroepen, studiegroepen, dagvoorzitter, etc. Een ondernemer met een schat aan ervaring en van vele markten thuis. Voor meer informatie over Bart Weijers zie https://nl.linkedin.com/in/bartweijers

 

Wat kost DEA?

De deelnamekosten aan DEA zijn € 295,- exclusief btw per jaar (inclusief btw is dat € 356,95). Dan kun je het gehele jaar met alle 5 bijeenkomsten meedoen. Stap je later in een jaar in dan betaal je naar rato. De dinerkosten zijn inclusief drankjes € 35,- en die kosten kun je diezelfde avond aan de bar afrekenen.

Hoe kun jij ook vrijblijvend kennis maken met DEA?

Heb je interesse in mogelijke deelname aan DEA dan kun je een keer vrijblijvend komen kijken en besluit je later of je deelnemer wordt. Die avond betaal je dus alleen diner en eigen drankjes.

Interesse? Meld je dan aan op dea@amweko.nl Vermeld in je mail je naam, je emailadres, en geef aan dat je graag eens nader wilt kennismaken met de Directies en Entrepreneurs Association.

Graag tot ziens bij studieclub Directies en Entrepreneurs Association.