Direct Marketing

Waarom via een omweg naar uw klant als het ook direct kan?

Er zijn vele manieren om met nieuwe en bestaande klanten te communiceren. U kunt adverteren in de media, maar u kunt ook overwegen direct marketing in te zetten. Natuurlijk moet u daarbij emailmarketing niet vergeten maar vergeet zeker ook print niet want print is geenszins voorbij. Met print kunt u extra opvallen in het dagelijk communicatiegeweld dat de gemiddelde Nedelander bereikt.

Adverteren in de media heeft in een aantal gevallen de voorkeur, zoals bijvoorbeeld bij het opbouwen van een merkartikel of het onderhouden van de merkbekendheid. Het is alleen minder geschikt voor producten die niet zo vaak in een mensenleven aangeschaft worden. De meeste afbouwproducten (bijv. keukens en badkamers) koopt een consument maar een enkele keer in zijn of haar leven of met lange tussenperiodes, soms van tientallen jaren.

Kent u uw potentiële klantengroep of heeft u kans gezien een interessant klantenbestand aangeleverd te krijgen? Dan is het sturen van brieven of kaarten een uitstekend middel om uw klanten te informeren over nieuwe producten of tijdelijke acties.

AMWEKO BV heeft vele direct marketing campagnes ontwikkeld voor zowel het business-to-business segment als ook direct marketing gericht op de consument, business-to-consumer. Campagnes die informeren over nieuwe producten en ontwikkelingen, campagnes voor tijdelijke acties maar ook campagnes voor speciale doeleinden zoals de bedrijfsopening, beurzen en evenementen, etc.

Interesse? Stuur even een mail naar info@amweko.nl en wij nemen per omgaande contact met u op om samen verder te overleggen.