Wat zeggen anderen

Een aantal van de relaties van Bart Weijers heeft ongecensureerd een beoordeling / mening over hem gegeven. Enkele daarvan treft u hier aan, meerdere kunt u vinden op zijn LinkedIn-pagina (als u tenminste LinkedIn-deelnemer bent) http://www.linkedin.com/in/bartweijers


Jan Bongers Directeur Sales bij Hager Nederland BV
http://www.hager.nl/organisatie/68.htm

“Bart, een organisator pur sang, bijt zich vast als een terriër en laat pas los als er echt geen andere mogelijkheden meer zijn. Brengt de juiste personen bij elkaar en denkt mee in mogelijke oplossingen, welke hij gezamenlijk ook vol enthousiasme ten uitvoer kan brengen. Kortom, een persoon waar je op kan bouwen.”


Michiel Kalis Commercieel Directeur Velux Nederland BV
www.velux.nl

“Heb Bart leren kennen als initiatiefnemer van het Platform Directies Woonbranche. De bijeenkomsten welke Bart organiseert zijn altijd geslaagd. Door het grote netwerk van Bart weet hij altijd een boeiend en actueel programma samen te stellen met interessante sprekers.”


Gerard Beenen Directeur Vereniging Comfortabel Wonen / Voorlichtingsburo Wonen
www.voorlichtingsburo-wonen.nl

“Ik heb inmiddels ruim 20 jaar zeer intensief samengewerkt met Bart in tal van projecten. Het is niet alleen een plezierig iemand om mee samen te werken, maar ook een uiterst professioneel persoon die nauwelijks iets aan het toeval overlaat. Hij is geweldig in het voorzitten van zowel grote vergaderingen als het leiding geven aan kleine groepen. Enthousiast, to-the-point en resultaatgericht. Een organisatietalent pur sang. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: bij hem is een man een man, een woord een woord. Ik ben in de ruim 20 jaar intensieve samenwerking nog nooit teleurgesteld geweest in de met hem gemaakte afspraken. Van zulke zou ik meer partners willen……..”


Harry Gloudemans Voormalig Sales Manager DA Drogisterij winkels (nu met pensioen)

“Ik heb Bart goed leren kennen als medebestuurder bij het SMC en verder hadden wij goede persoonlijke contacten. Bij het SMC was Bart voorzitter en ondergetekende vice-vrztr. Ik heb hem leren kennen als een pragmaticus, prima bestuurder die zich goed informeerde over lopende en nieuw te ontwikkelen zaken. Bart is iemand die zich zeker verdiept in de mens (een mensen-mens) en die zeker op de hoogte wil blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in en rond zijn vakgebied. Hij is voorloper in de ontwikkeling van nieuwe communicatiemiddelen en weet de resultaten op waarde te schatten en in te zetten.”